Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.95 secunde)
Turmalina, topazul, anetistul, larimarul, serafinitul, rubinul, care este piatra anului, se cauta foarte mult. Si toate pietrele astea se cauta, moldavitul, tanzaniul, eudialitul, larimarul sunt la mare cautare.
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
Domnea o liniste nefireasca, dar care a fost intrerupta brusc de tropaituri ca cele produse pe piatra de potcoavele unor cai in galop.
bratari din piatra de nisip cu lemn, bratari cu margele - la 10 RON, bratari din sfoara de matase, cu pietre - la 10 RON si fete de masa din panza de in - la 250 RON.
Se auzea un fluierat - nu curat ci sasait - urmat de o pocnitura ca intr-o piatra. In urma pocniturii, triunghiul luminos inainta pe circumferinta impartita.
Organizarea alegerilor pentru sefia filialei municipale a PNL, care vor avea loc pe 27 mai, s-ar putea dovedi o adevarata piatra de incercare pentru mai-marii partidului.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
a fiului domnului Gheorghe ßtefan de la Piatra Neamt si a fiului deputatului de Neamt PNL Dorinel Ursarescu", a declarat ieri Ponta.
Fundatia este ridicata direct pe stanca, fiind mai lata decat peretele propriu-zis, care are grosime de cel putin un metru si este constituit din piatra cioplita si dispusa regulat.
Potrivit lui Einstein, aceste corpuri ceresti, datorita masei lor, ar trebui sa provoace ondulatii in spatiu-timp, asa cum o piatra face valuri in apa.
In acest sens, in anul 2009 am deschis in Piatra Neamt "Centrul de Terapie Intensiva Timpurie Pentru Copilul cu Autism si Familia Sa-being MySelf", de acest serviciu privat beneficiind 57 de familii cu copii cu autism, din tara si strainatate, cu varste cuprinse intre 18 luni - 5 ani si jumatate.
Martorul Petre Eremencu relata o observatie avuta in Piatra Olt, judetul Olt: - Intr-o seara de iulie 1927 sau 1928, am vazut, impreuna cu numerosi alti martori, un cilindru iradiant care zbura in directia est.
Parca mi se luase o piatra de pe inima; dar nici n-am mai dormit. Dimineata, pe la opt, cand am vrut sa-i spun mamei ce se petrecuse, ea mi-a luat-o inainte si m-a anuntat ca a avut un vis tare ciudat.
Astfel, desi el se stinsese, la 23 iulie 1887 se punea piatra de temelie la edificiul noului local al spitalului, pe un teren in suprafata de 4800 de m.p.
Legumele Sunt piatra de temelie a oricarei diete sanatoase si echilibrate, cele mai bogate surse de antioxidanti, dar si de fibre si carbohidrati buni, care-ti ofera energie durabila.
Cele 4 mandate de primari sunt in orasul Mioveni (Arges) si in comunele Poiana Blenchii (Salaj), Vladesti (Valcea) si Piatra (Teleorman).
"Domnule primar, strada nu are canalizare si e pavata cu piatra de riu, iar apa nu are presiune. Va rog scoateti-ne din secolul 19".
De asemenea, Consiliul Judetean Constanta a alocat comunei Ostrov suma de 2 miliarde de ROL, bani necesari pentru acoperirea cheltuielilor de decolmatare, reparatia canalizarilor si a strazilor, a asigurat o parte din materialele necesare reconstructiei, printre care 1.800 de tone de balastru si 60 de tone de piatra de fundatie.
Trei case vor fi ridicate si la Bechet Maine, la Bechet se va pune piatra de temelie a primei case, din cele trei pe care Arhiepiscopia Craiovei le va construi in acest oras pentru persoanele afectate de inundatii.
Datata pe 1 august 2006, declaratia politica a lui Radu Cosca i-a luat o piatra de pe inima sefului CJ.
google-analytics.com